Apparthotel Montana in Bad Mitterndorf Oostenrijk.

Midden in het langlaufparadijs Ausseerland ligt ons (drie sterren-plus) Apparthotel.

U kunt bij ons kiezen uit een hotelkamer, luxe suite of een appartement voor 2 tot 8 personen. Alle kamers, suites en appartementen hebben een badkamer met douche en toilet (deels gescheiden), haarföhn en indien u dit wenst hebt u tijdens uw verblijf de beschikking over een lekkere zachte badjas en badpantoffels. Verder vindt u op de kamers een tv met kabel- en satellietaansluiting een radio, een safe en minibar. Uiteraard zijn de appartementen voorzien van volledig ingerichte inbouwkeukens.

Speciale aandacht hebben wij geschonken aan het ligcomfort van onze bedden. Hierdoor bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust.

Ons apparthotel is van alle gemakken voorzien. Er is een wellnessafdeling met o.a. sauna, wellnessdouche, solarium, rustruimte en fitnessruimte, een kinderspeelkamer met klimkasteel, een sport- en spelruimte, een gezellige stube met bar, ski- en langlaufruimte, open haard in de lounche en wij brengen u kosteloos met de huistaxi naar de skilift of het restaurant.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons dan op 0043 3623 2453, 0043 676 3116905 of mail naar info@apparthotel-montana.com.

Website: www.apparthotel-montana.com.

Wij verwelkomen u graag in ons Sport-, Familie-, Apparthotel.

Peter en Monique